Отново! Съдия Николинка Бузова от Районния съд в Сандански остави в ареста обвинения в изнасилване Кр. Башлиев

18 Септември 2017 | 13:42
0 коментара
Общество

Братът на кмета на село Илинденци Илия Башлиев – Красимир остава в ареста по обвинение в изнасилване. Това реши съдия Николинка Бузова от Районния съд в Сандански по време на повторното искане за промяна на наложената мярка в по-лека – „подписка“.

Красимир бе оставен под стража през август, след като 31-годишна жена от с. Струмяни, майка на две деца, твърдяла, че била нападната в овощна градина в с. Струмяни.

По думите и, мъжът я ударил по главата и започнал да я насилва. След бруталния акт жената, която е от ромски произход, избягала. Тя била приета в Спешен център – Сандански с множество охлузвания.

Пред униформените посочила, че насилникът е Красимир Башлиев от Илинденци. Той два дни се укривал от полицията.

Както писахме по темата, сигурни източници на Pirinsko. сom разкриха, че всъщност станалото е дълго обмислян сценарий от страна на жертвата.

По думите им, тя нарочила брата на кметския наместник на с. Илинденци умишлено, тъй като той не и обръщал никакво внимание. Според нашите информатори, 31 – годишната жена отдавна била хвърлила око на Красимир, но срещала от негова страна пълен отпор. Той не само, че не разговарял с нея, но дори и не искал да я види изобщо.

 

Добавете Вашия коментар

TOP