Отново смъртоносни катастрофи в ловешко

19 Ноември 2017 | 09:09
0 коментара
Криминално

Жена е загинала при катастрофа тази вечер на главния път София-Варна край село Български извор, Ловешка област, съобщи БНР.

По последни данни 67-годишната жена е пътувала на задната седалка в лек автомобил „Мерцедес” с габровска регистрация, който предприел изпреварване на товарен камион и в резултат се забива в дърво. Шофьорът е оцелял. Жертвата е издъхнала в линейката на път за болница в Ловеч. Там са транспортирани още мъж и жена. В колата са пътували общо четирима души.

Катастрофата е станала вчера около 19 часа. Първоначално бе съобщено, че е резултат от челен удар. По-рано днес край близкото село Сопот в катастрофа загина 13-годишно момче. Момчето пътувало в кола, шофирана от майката му. То седяла на предната седалка. Ранената майка е в тежко състояние с опасност за живота.

Пострадал е и другият й син, който е на 12-години, за щастие няма опасност за живота му. При катастрофата са ранен още четирима от друга кола. Вчера при катастрофа на същия път София-Варна в района на ловешкото село Микре струваше живота на 9 души. Ранени бяха 19 души. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP