Отново дрога в Пиринско, има задържани

13 Октомври 2020 | 10:45
0 коментара
Криминално

В хода на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотици в учебните заведения и около тях, на 12.10.2020 г. в района на учебно заведение в гр. Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Опел Корса“ с 40-годишен водач от града.

В автомобила е намерен и иззет гриндер, съдържащ около 1,03 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. На водачът на автомобила е направена проба с техническо средство, която е отчела положителен резултат за употреба на наркотици. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, на 12.10.2020 г. в с. Марулево, общ. Благоевград е проверен частен дом, в който са намерени и иззети около 8 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис с общо тегло около 2,710 килограма. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

На 12.10.2020 г. в землището на с. Делчево, общ. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са намерени засадени около 6 бр. тревисти растения. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 2,190 килограма. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP