Отлична игра и много емоции в двубоите преди големия финал за „Купите на Община Благоевград“

01 Септември 2018 | 18:20
0 коментара
Спорт

Отлична игра показаха четирите отбора, които днес се бориха за 8,7,6 и 5 място в VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“. На стадион „Христо Ботев“, часове преди големия финал, първи един срещу друг се изправиха отборите на ОФК „Пирин“ и ФК „Апоел“.

Убедително и стабилно стояха на терена орлетата, което им донесе гол преднина. ФК „Апоел“ се върна в играта и въпреки отпора от страна на ОФК „Пирин“, кипърският тим отбеляза 4 гола и с това реши изхода от срещата.

Равностойна игра, динамика и желание за победа, показаха отборите на ПФК „Славия“ и ПКФ „ЦСКА“. Мачът премина предимно в средата на терена, тъй като и двата отбора стояха стабилно.

Независимо от добрите показатели и неспирна борба за топката на белите и червените, шансът бе на страната на ПФК „ЦСКА“, които успяха да отбележат 2 гола. По този начин те се класираха на 5 място в Международния футболен турнир.

От 19:00 часа на стадион „Христо Ботев“ е решаващата среща за 3 и 4 място между отборите на ФК „Цървена звезда“ и ФК „Войводина“.

От 20.30 часа започва финала между ФК „Динамо Загреб“ и ФК „Бенфика“.

Добавете Вашия коментар

TOP