Откриха нова компютърна зала в Професионална гимназия по текстил и лека промишленост в Благоевград

20 Септември 2018 | 14:44
3 коментара
Култура

Заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева, началникът на РУО Ивайло Златанов, заместник-кметът Христина Шопова откриха нова компютърна зала в Професионална гимназия по текстил и лека промишленост „Гоце Делчев“ в Благоевград. Оборудването в помещението е дарение от фондация „Българска памет“, с председател Милен Врабевски. То включва 20 PC конфигурации, 2 лазерни принтера, презентационна  дъска, 6 лаптопа, 1 проектор.

Официалните гости и директорът на училището Димитрина Иванова приветстваха учениците и им пожелаха ползотворната работа. Заместник-кметът на Благоевград Христина Шопова съобщи и добрата новина, че предстои да започне ремонт на сградата на училището, благодарение на Министерството на образованието и науката.

 Тя разкри, че ще бъде обособен и ресторант, в който учениците от ПГ ТЛП ще имат възможност да готвят. „Ще бъде сформиран и специален екип от възпитаниците на ПГ ТЛП, който ще обслужва големите събития в Благоевград, включително и фестивала „Франкофоли“, допълни Христина Шопова

Добавени коментари

!!! публикува:
21 Септември 2018 | 08:21
Ужасна!
общинар публикува:
21 Септември 2018 | 06:51
Шопова прилича повече на стриптийзьорка от колкото на зам.кмет.Поведението и е на истеричка,заради което я мразим цялата община,Но сме принудени да се усмихваме .
ИЛИЯН публикува:
21 Септември 2018 | 05:06
МНОГО Е ПОДПУХНАЛА В ЛИЦЕТО Г-ЖА.ШОПОВА!СТРУВА МИ СЕ,ЧЕ БОТОКСА И Е В ПОВЕЧЕ,А МОЖЕ БИ ПРЕКАЛЯВА С АЛКОХОЛА,КАТО МАЙКА СИ БАБА КАТЕ!

Добавете Вашия коментар

TOP