Отбори от Франция и Италия искат халф на Левски от Гоце Делчев

08 Януари 2018 | 09:39
0 коментара
Спорт

Един от най-постоянните футболисти на Левскипрез есенния дял от първенството Васил Панайотов може да не е част от състава на “сините” през пролетта. Договорът на халфа изтича през лятото, а клубът все още не му е направил предложение за неговото удължаване. Полузащитникът вече може да води преговори с други клубове, както и да подпише предварителен контракт с такъв, в който да премине след края на кампанията като свободен агент.

Интерес към родения в Гоце Делчев футболист не липсва и той може да бъде продаден по време на трансферния прозорец, за да не го изпусне Левски без пари. Преди това обаче “сините” държат да привлекат играч за средата на терена.

27-годишният халф е желан от италианския втородивизионен Асколи Този клуб се бори за спасение. След 21 кръга в Серия “Б” отборът е спечелил 20 точки и е 21-и от 22 тима. Италианците държат да се подсилят с Панайотов и са обявили, че ще изпратят официална оферта за придобиване на правата му.

Играчът е в полезерението и на друг втородивизионен тим, но от Франция. Това е борещият се за директна промоция Ним. Този отбор заема втора позиция в първенството, която му гарантира влизане в Лига 1. 

Добавете Вашия коментар

TOP