От последните минути! Стартира делото срещу банскалията Георги Щерев, обвинен за разпростарнение на наркотици!

06 Март 2018 | 14:05
2 коментара
Криминално

Преди минути в Окръжен съд Благоевград стартира делото срещу 30 - годишният Георги Щерев от Банско, обвинен за разпростарнение на наркотици.

Той влезе в съдебна зала видимо спокоен, охранявам от трима полицаи, видя репортер на Pirinsko.com.

 По време на днешното заседание на окръжните магистрати в Благоевград, единствен свидетел на подсъдимият му бе, съпругата му - Божидара Щерева.

Припомняме, че през изминалите почивни дни, на територията на Банско и Разлог, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград бе проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която са задържани 7 лица, като един от които е 31-годишният Георги Щерев от Банско, зет на известния банскалия Гошо Бенин.

На 03.03.2018г. той бе привлечен в качеството си на обвиняем за това, че около 20:00 часа на 02.03.2018г. в с.Баня, общ.Разлог, същият е разпространил около 3,44 грама марихуана, а около 00:30 часа на 03.03.2018г.  в гр.Банско е държал у себе си около 0,547 грама амфетамин.

След извършена проверка в жилище в гр.Банско, ползвано от лицето е намерена и иззета около 33 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. На Г.Щ. е постановено задържане за срок до 72 часа.

Очаква се решението на Окръжен съд - Благоевград.

Добавени коментари

VICTORIA EMMANUEL публикува:
06 Март 2018 | 22:52
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Дао, не изглежда повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: ([email protected]) да кандидатстват за заем
Гошо публикува:
06 Март 2018 | 14:50
За кокошка нека прошка

Добавете Вашия коментар

TOP