От епицентъра на събитието! "До мене спиш” на Ивайло Герасимов грабна сърцата на влюбените в Петрич, „Благодаря ти мамо” на Съни разплака хората

23 Септември 2017 | 17:34
0 коментара
Култура

Изпълнителят Ивайло Герасимов „прониза” като Купидон сърцата на влюбените в Петрич с изпълнението си на песента „До мене спиш”, по време на конкурсната вечер на фестивала „Златен кестен”.

С блестящото си изпълнение и непринудено сценично поведени, той даде сериозна заявка за спечелване на първото място на тазгодишното издание на грандиозния музикален форум.

Малки и големи, млади и стари аплодираха бурно изпълнителя и категорично заявиха, че песента му е една от най – добрите изпети на фестивала.

„Песента е страхотна, невероятно изпълнение, силно развълнувани и впечатлени сме. Отдавна на сцена в Петрич не е пято нещо толкова силно,, разтърсващо и добро”, коментираха хора от публиката.

Съни пък разплака хората от умиление с изпълнението си на песента „Благодаря ти мамо”.

Младата певица пя със сълзи на очи от вълнение на сцената и впечатли присъстващите  с естествено е непринудено поведение.

Не по – малко емоция сред мнозинство от хора предизвика и македонският изпълнител Симеон Кордуновски, с песента си „Най – мила”.

Той се качи на сцената с китара в ръка и през цялото време докато пееше бе със затворени очи, видя наш репортер.

Поведението му направи силно впечатление и на част от хората в публиката, които лаконично коментираха, че македонеца видимо страда за някоя девойка.

„Личи си, че момчето страда  по някоя хубавица докато пее, усеща се, че  душата и сърцето му са наранени, дано е щастлив занапред”, заключиха зрителите.

Припомняме, че точно в 20 ч. снощи в Петрич бе даден старта на 23 – то то издание на фестивала „Златен кестен”.

В първата конкурсна вечер за доброто настроение на всички на сцената се качиха да пеят общо четиринадесет изпълнители, които представиха четиринадесет авторски песни.

Изпълненията бяха оценявани от жури в състав: Красимир Гюлмезов – композитор, Петко Петков – ръководител на група „Трамвай №5”, Григор Копов – композитор от Македония, Илияна Попова – зам. кмет „Хуманитарни дейности” на община Петрич.

В края на вечерта, хитовите изпълнители Стивън Ачикор и Тита нажежиха градуса на настроените до червено, присъстващите буквално се надпреварваха да ги докоснат и снимат с тях.

Тази вечер предстои награждаване на участниците, след което на сцената ще излязат "100 кила" и Гери-Никол.

Добавете Вашия коментар

TOP