Оставиха в ареста пасторът педофил, обвинен в блудство с български деца

13 Септември 2019 | 18:40
0 коментара
Криминално

При задържането му в петък сутринта е имало шест малолетни и непълнолетни момчета Оставиха в ареста пасторът педофил, обвинен в блудство с български деца. Има данни за няколко случая на блудство с деца от Сливен, на които Даниел Хъл плащал. Заседанието премина при закрити врата, заради това че в разследването има данни за сексуално посегателство над деца.

Докато съдът гледаше мярката за неотклонение, отвън имаше протест в негова защита. В момента на ареста му в 6 сутринта вчера, той е бил в присъствието на шест малолетни и непълнолетни момчета - четири на 13 години, едно на 14 и едно на 15 години. Децата обаче са отхвърлили обвиненията срещу пастора. Пасторът педофил обвинен в блудство с български деца Британецът вече е излежал присъда за педофилия на Острова, от където на два пъти са изисквали екстрадирането му. Последният път през 2018 но съда го е оставил в Сливен.

Хъл не се признава за виновен, но е обявил, че няма да обжалва мярката. „Няма достатъчно доказателства, но има събрани. По мое предложение и негово решение е да не се обжалва мярката. Неговото твърдение, че не е извършил тези неща”, каза адвокатът на Даниел Хъл Милена Христова.

Добавете Вашия коментар

TOP