Оспорвани и напрегнати двубои в първия ден от VI издание на Международен футболен турнир „Купите на община Благоевград“

28 Август 2018 | 13:00
0 коментара
Спорт

Приключиха първите футболни срещи в VI издание на Международен футболен турнир „Купите на община Благоевград“. В битка влязоха отборите на ПФК „ЦСКА“ и ОФК „Пирин“.

Оспорваният мач се изигра на стадиона в село Рилци, а крайният резултат бе в полза на ЦСКА с 2:1. Вторият мач, също се проведе на стадиона в село Рилци и бе между гостите от Сърбия ФК „Войводина“ и най-новите членове в семейството на турнира- ФК „Бенфика“ Лисабон.

Срещата премина напрегнато, с изключителна игра от двата отбора. По- добри на терена се оказаха ФК „Бенфика“, които победиха съперниците си с 3:1.

Официалното откриване на турнира „Купите на Община Благоевград“ е от 13.00 часа, днес на площад „Македония“. Събитието ще започне с шествие на всички отбори участници, които ще тръгнат от Съдебната палата в 12.45 часа и ще преминат по ул. „Тодор Александров“.

 Срещите от деня ще продължат от 17.30 часа, с двубоя между ПФК „Славия“ и ФК „Апоел“, а след тях на стадиона в село Рилци ще излязат отборите на ФК „Цървена звезда“ и ФК „Динамо Загреб“.

Добавете Вашия коментар

TOP