Оркестърът на Панчо Иванов и певицата Радостина Паньова ще весеят жители и гости на село Полена

11 Октомври 2017 | 12:54
0 коментара
Хайлайф
Село Полена ще отпразнува своя храмов празник и празник на селото с богата програма в два дни.
 
В събота, 14-ти октомври, ще започнат празненствата в село Полена. Църквата в селото носи името на Света Петка и местните празнуват точно в деня на светицата по църковния календар.
 
В 8:00 часа рано сутринта празника ще започне с  утринно богослужение. В 9:30  часа с празнична литургия ще продължи празникът на селото, в 11:30 часа – ще бъде направен празничният водосвет и ще се раздаде курбан за здраве.
 
В 12:30 часа станалите вече традиционни народни борби ще присъстват отново в празника на селото. В 16:00 часа  на стадиона в село Полена ще бъде играна футболна среща между ФК „Ветрен” Полена и  ФК „Левуново 2014”, с. Левуново.
 
Програмата по случай празника на селото ще продължи и вечерта, като в 17:00 часа ученици от СУ „Св. Св. Кирил и Методий” село Крупник, Танцов състав с ръководител Мария Дюлгерска и Спорттен клуб „Малки шампиони“, МФГ „Изворите”,сестри Ковачки, 
 
Оркестърът на Панчо Иванов и фолклорната певица Радостина Паньова  ще повдигнат настроението на празнуващите и ще огласят селото с много музика и веселба.
 
 Празненствата ще продължат и на 15-ти (неделя), когато целият ден ще бъде посветен на децата. В 11:00 часа най- малките жители на селото ще бъдат изненадани от детско шоу, което ще ги забавлява на площада.
 

Добавете Вашия коментар

TOP