Окръжен съд - Благоевград пусна под гаранция един от обвинените за жестокия побой над банскалиите Ивайло Лалев, Иван Ковачев и Георги Страков

29 Януари 2015 | 19:50
1 коментара
Криминално

Окръжен съд - Благоевград пусна под гаранция 28-годишния фен на ЦСКА Иван Велчев, предаде кореспондентът на Pirinsko.com за града.

Припомняме, че той бе задържан под стража над 7 месеца, след като на 22 юни 2014 г. в Банско заедно с още петима ултраси нанесоха жесток побой над банскалиите Ивайло Лалев, Иван Ковачев и Георги Страков. До инцидента се стигнало, след като автомобилите на феновете на ЦСКА, които си почивали в Банско, били напръскани със синя боя.

В подкрепа на Велчев днес още от 12 часа пред съда се събраха близо 100 привърженици на ЦСКА, за да подкрепят колегата си. Тричленен състав на Окръжния съд промени мярката на Велчев от задържане под стража в парична гаранция от 5 000 лв.

Преди съдът да гледа мярката, феновете на "армейците" разпънаха плакати пред съдебната палата в града.

Добавени коментари

Гонзо публикува:
29 Януари 2015 | 23:19
БРАВО! Е ТОВА СЕ КАЗВА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!МУТРИТЕ ИЗПЛАШИХА МАГИСТРАТИТЕ!Е КАК НЯМА ДА Е ТАКА-ВЪРНА СЕ МУТРАТА НА ВЛАСТ/ПРИ ТОВА МУТРАТА Е И ФУТБОЛИСТ/И ПОЧНА ДА ОСВОБОЖДАВА СЕБЕПОДОБНИТЕ!

Добавете Вашия коментар

TOP