Окончателно! Съдът разреши на петричанин да стане жена

29 Март 2018 | 18:06
4 коментара
Общество

26-годишен петричанин успя да постигне промяна на пола и името си в женски със съдебно решение. Безпрецедентното дело бе разгледано в Районен съд – Петрич.

Както преди време информирахме, младият мъж поискал да смени пола си официално.

Той подаде молба в районния съд в южния град, като освен името му поиска да бъде сменено също и ЕГН-то. Делото трябваше да бъде гледано в края на януари, но тъй като тогава младежът бе на операция във Франция заседанието на съда по делото бе отложено.

Петричанинът повече от 3 г. се подлагал на хормонална терапия, подложил се и на различни операции. В съда бяха представени медицински документи от различни болници във Франция.

Документите удостоверяват, че се касае за разстройство на половия идентитет.

За феминизирането на лицето си е направил ларингопластика, липоаспирация, липектомия на шията, примодолиране на челото и ъглите на долната челюст, пластична операция на брадичката, липофилинг на гърдите, както и липоаспирация на цялото тяло – ханш, корем, бедра.

След анализа на доказателствата съдия Атанас Кобуров допуска смяна на пола от мъжки в женски, както и на трите имена, което да бъде отразено в официалните документи на служба ГРАО.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Добавени коментари

Да да да публикува:
30 Март 2018 | 08:25
Кой е тоя-(тая) хубавец??
naa baatko публикува:
30 Март 2018 | 01:33
palavniko
auuu публикува:
30 Март 2018 | 01:05
na batko hubaveco
AMANDA AFREDO публикува:
29 Март 2018 | 19:39
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: ([email protected]) да кандидатстват за заем

Добавете Вашия коментар

TOP