Охранителят Кирил Тодоров от Благоевград се класира пети по време на турнир по вдигане от лежанка в Созопол

03 Август 2017 | 13:31
0 коментара
Общество

Охранителят Кирил Тодоров от Благоевград се класира пети по време на турнир по вдигане от лежанка

Благоевградският охранител Кирил Тодоров грабна 50 лв., две кутии хранителни добавки и рекламна тениска., след като зае почетното пето място по време на открит турнир по вдигане от лег, в Созопол. Пиринският момък вдигна със завидна лекота 185 кг. от лежанка, въпреки все още не доброто си здравословно състояние.

Пред репортер на Pirinsko.com Кирил Тодоров каза, че е изключително доволен от постигнатия резултат, въпреки че по думите му би могъл да вдигне и повече.

„Така се случи, че близо седмица след побоя в дискотека „ Бикини” не можах да тренирам въобще, тъй като от ударите на бургаските мутри ме болеше много главата. Преди състезанието по време на тренировките,правех 200 кг. от раз. Справих се на 180 без никакъв проблем, поисках и 195, които можех да ги вдигна, но усетих, че в лявата ми гърда започна да се поучава разтягане на самия мускул и се отказах”, заключи той.

Припомняме, че само преди седмица, Кирил Тодоров, заедно с още трима свои колеги бе нападнат и пребит по време на работа в култова дискотека в Созопол. Част от биячите бяха заловени само няколко часа след нападението на нощния клуб и оставени за постоянно в ареста до гледане на делото срещу тях.

Турнирът в Созопол се провежда за седма поредна година и привлича десетки туристи и гости на града. Той се провежда под патронажа на кмета на морската община Панайот Рейзи. Организатори са СК "Олимп" и СК" Киборг".

Добавете Вашия коментар

TOP