Огромни задръствания се образуват на ГП Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли заради асфалтиране

27 Май 2016 | 15:02
1 коментара
Общество
Огромни задръствания се образуват на ГП Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли заради асфалтиране

Огромни задръствания се образуват на ГП Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли заради асфалтиране на пътното платно.

Заради образувалите се тапи, недобрата комуникация между сигналистите, близо час самосвалът с асфалт не можа да пробие предизвиканото задръстване, за да достави сместа, очаквана от работниците и техниката. За асфалтирането АПИ предупреди водачите още вчера. Разрешението на пътната агенция за днес за асфалтиране е до 14 часа. А днес трафикът по Е-79 е особено интензивен. Ремонтът започна към 8 часа тази сутрин на изхода на Благоевград в посока Полигона и Симитли. Асфалтира се лентата в посока Симитли. 

Най-кошмарни станаха тапите между 10 и 11 ч. Натрупалите се автомобили се пропускаха на дълги етапи от 10-15 минути, вследствие на което се образуваха огромни колони и от двете страни. Колко бяха изнервени водачите е ясно. Самият самосвал с асфалт, очакван към 10.15, пристигна в 11.15 часа.

Заради задръстванията изнервените шофьори споменаваха майките на работниците, а те им отвръщаха със същия „поздрав”.БГНЕС

 

Добавени коментари

Teodor публикува:
27 Май 2016 | 15:52
Колко сте зле медиите не е истина...

Добавете Вашия коментар

TOP