ОФК Пирин с нелека задача в София

15 Април 2016 | 14:30
0 коментара
Спорт
ОФК Пирин с нелека задача в София

ОФК Пирин ще се опита да надгради играта и резултатите от последните две гостувания в трето си подред този уикенд, когато в неделя орлетата гостуват на Славия в София. Благоевградчани няма да могат да разчитат на наказаните Костадинов и Попев, а Младенов е в процес на възстановяване от удар в коляното и остава под въпрос. 


„Опитваме се да настроим футболистите да се покажат силен дух и игра в този мач“, заяви на редовната си пресконференция преди предстоящия двубой старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой. „Дано всичко върви градивно и хронологично – играхме добре в Пловдив и загубихме, елиминирахме грешките във Варна и за малко да спечелим, но останахме с равен, и дано сега успеем да вземем трите точки“, обясни специалистът. 
В групата за мача ще се завърне Генов, който бе оставен да почива в предишното гостуване.

 
„Искам да постигнем поставените цели – да не играем бараж и да останем в А група и едва след това вече можем да седнем с ръководството и да коментираме бъдещето ми и това на отбора“, заяви Шенсой попитан дали ще остане в клуба и за следващия сезон. 
Междувременно от клуба категорично обявиха, че към момента не са водени преговори за продължаване на договори и нови такива с наличните състезатели, като това ще се случи след първи май. 


Феновете на Пирин организират и екскурзия за двубоя, като един автобус ще потегли от паркинга пред хотел Ален Мак в 14:30 в неделя, а цената на пътуването е 5 лв. и 3 лв. за деца до 18 г. Цената на билет за мача за гостите е 10 лв. 
Двубоят е в неделя от 17:15 на стадион Славия в кв. Овча Купел.

Добавете Вашия коментар

TOP