ОФК Пирин - Благоевград потегли за Стара Загора с настройка за победа

25 Август 2016 | 19:31
0 коментара
Спорт
ОФК Пирин - Благоевград потегли за Стара Загора с настройка за победа

Пирин Благоевград потегли за Стара Загора, където утре ще срещне домакините от Берое в мач от първенството на Първа лига. Старши треньорът Стефан Генов заяви на пресконференция, че настроението в отбора е приповдигнато, след равенството с ЦСКА.

„Очаква ни тежък мач, но се надявам на добро представяне срещу едни от стойностните отбори в шампионата.

Нямаме проблеми с наказани и контузени състезатели, като единствено Румен Сандев е под въпрос за мача. Той попадна в групата, но в деня преди мача ще решаваме за неговото участие. В групата се връща Орлин Старокин, който имаше вирусна инфекция",допълни Генов.

 

Орлетата ще направят една тренировка днес в Стара Загора. Срещата между Берое и Пирин е утре – 26 август, от 21:15 часа в Стара Загора.

След мача с Берое предстои пауза в шампионата, в която благоевградчани ще бъдат на лагер в Банско. В зимния ни ски център Пирин ще изиграе една контрола срещу израелски отбор. В нея ще участва и новото попълнение Муйеци. Албанският нападател ще бъде изпробван в игрова обстановка, преди да получи работната си виза.

В същото време Иван Цветков продължава да се готви по индивидуален план, докато не се възстанови напълно от контузията в крака.

 

Добавете Вашия коментар

TOP