Обвинен служител на ДАИ припадна, докато чакаше магистратите да се произнасат за съдбата му!

08 Май 2018 | 13:20
0 коментара
Криминално

Обвинен служител на ДАИ в София се почувства зле и припадна в съдебната зала. Апелативният специализиран съд заседава днес за мерките за неотклонение на шестима от арестуваните служители на ДАИ в София, съобщава "Труд". 

Заседанието започна в 9:00 ч. и около 11:15 магистратите започнаха да четат определение с окончателното си решение. 

По време на заседанието един от задържаните служители припадна в залата. 47-годишният Евтим Гоцев се почувства зле. 

Адвокати, съдебна охрана и близки се притекоха на помощ и обвиненият служител на ДАИ бе сложен да легне на една от пейките. Заседанието бе прекратено, а съдиите извикаха линейка.

Въпреки този факт обаче, Апелативен специализиран наказателен съд остави в ареста шестимата служители на ДАИ Благоевград Димитър Занков, Никола Панов, Евтим Гоцев, Георги Глинджурски, Петър Денишев и Димитър Туджаров, съобщи източник на Pirinsko.com.

Припомняме, че съпругът на спецпрокурорката Ирина Арменова – Янчева – Ангел Янчев, братът на главният секретар на Министерството на транспорта Росен Марков, Красимир Иванов, който в деня на задържането му бил в първи работен ден след отпуск и Бойко Ханджийски, който близо два месеца бе вр.и.д. на ДАИ-Кюстендил, след което бе в отпуск са четиримата служители на ДАИ, които бяха освободени от ареста срещу по 5 000 лв гаранция.

Всички 11 души бяха задържани за 24 часа в арестите на 01 и 02 РУП-Благоевград. По разпореждане на наблюдаващият прокурор Петър Белчев задържаните бяха привлечени, като обвиняеми в организирана престъпна група и оставени за още 72 часа в софийския арест "Гемето".

Добавете Вашия коментар

TOP