Общинският съветник Евгени Панайотов откри модерен Спа център в Сандански

15 Ноември 2018 | 09:16
0 коментара
Бизнес

Строителният предприемач Евгени Панайотов откри модерен спа център “Аквасън” с минерална вода в Сандански.

Тържеството се състоя в понеделник от 18.00 ч. с отслужен водосвет за здраве и успехи от свещеник Иван. Събитието събра в спа комплекса приятели, колеги и бизнес партньори на фамилия Панайтови.

Специални гости на празника бяха зам. кметът Георги Трайков, главният архитект в Общинската администрация Красимир Петков,  съветници, колеги на Евгени Панайотов в Общинския съвет, Янко Ангелов, строителен надзор, собствениците на „К-студио” семейство Кръндарови, собствениците на счетоводна фирма “Актив” Георгиеви, представители на фирми за недвижими имоти, фамилия Манолеви и други. Присъстващите имаха възможност да направят обиколка на спа центъра и да се запознаят подробно с  всички предлагани услуги.

Новото спа бижу на Сандански разполага с басейн с минерална вода с размери 20/8 метра и баня за солни процедури, билкова сауна, финландска кедрова сауна с дърво и камъни, парна баня и стая за релакс, има и лежанка за масажи на пети, на рамо, на таз и на стъпало, като завършва с воден масаж на гърба. В него се намира единствената досега в Сандански баня за солни процедури. Тя е  изградена от солни тухли за профилактика и лечение на хора с белодробни заболявания.

Собственикът Е. Панайотов разкри, че идеята не е случайна, тъй като Сандански е най-известният в страната курорт, където целогодишно се лекуват заболявания на белия дроб, като астма и други.

Спа център “Аквасън” дава възможност на  жителите на общините Сандански, Петрич, Струмяни, Кресна и  посетителите на града през всички дни на седмицата да ползват услугите на центъра. Известно е, че до момента спа услуги в хотелите могат да се ползват само от тези, които са настанени в тях, а сега всички може да ползват спа услугите в центъра по всяко време на седмицата, каза Е. Панайотов и допълни, че има и билкова сауна с 4 вида билки /мащерка, жълт кантарион, риган, лайка/, нагрятата пара преминава през билката и се вдишва от клиентите. 

Спа центърът е позициониран в близост до Околовръстния път, на няколкостотини метра от парк “Свети Врач”, на първата асфалтова отбивка вдясно в посока Сандански-Резиденцията, в с.Поленица, и е само на 5 минути от центъра на града.

Центърът вече се използва от децата на Сандански, които тренират плуване в басейна под надзора на правоспособни треньори. “Аквасън” няма почивен ден и се управлява от семейство Панайтови-младши. 

Добавете Вашия коментар

TOP