Общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев връчи картите на нови 20 членове

19 Юли 2020 | 11:19
7 коментара
Политика

Общинският ръководител на ГЕРБ-Банско и народен представител Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище Петър Галчев, проведоха организационни събрания на структурата на ПП ГЕРБ в общината.

По време на срещите бяха връчени членските карти на 20 нови членове партийната структура.

„За мен беше удоволствие да приема в семейството на ГЕРБ още  двадесет нови членове от града. Учредихме два нови клуба на партията в кварталите "Вабело" и "Бунаре", на които избрахме организационни секретари”, коментира Александър Мацурев.

Той подчерта за пореден път, че най-ценният капитал на ГЕРБ са хората и затова е щастлив, че са все повече тези, които дават своето доверие и подкрепата си за партията.

Добавени коментари

Запознат публикува:
23 Юли 2020 | 12:41
Кой ще вземе мерки относно детската учителка в Банско Валентиная Даутева, която по цял ден мирише на алкохол между нашите деца?
Банскалия публикува:
21 Юли 2020 | 12:42
Сашо,пази се от Благо Кишев и Дине Загорчин,че са много хлъзгави.Или още са в един отбор с Икономов или по друг начин ще те прецакат.
гост публикува:
19 Юли 2020 | 20:54
Само се питам каде ли е сега Венетка Тенева да коментира нали се подвизаваше тука много ? Толкова омраза изля срещу врага с партиина книжка Мацурев сега я няма . А икономовото изпражнение и той се покри
Мадама публикува:
19 Юли 2020 | 20:04
Саше много си секси с тези чепици. Ще те изпапкам.
По-точно! публикува:
19 Юли 2020 | 15:55
Тоя загубеняк не го искат в неговото си село-той отишъл да събира електорат у комшиите в Добринище! Ама още ли ти се троши лед в ушите,че ще станеш дупедат? Е няма да стане.Намаза що намаза и вече свърши!И това що беше-ти беше много.Благодарение на твоя опекунтин Икономов,но и той залезе,горкия.Така става с недоразуменията - явят се като комета на небосклона и изчезват за винаги!Сбогом Шашко!
Майкъл публикува:
19 Юли 2020 | 15:14
ИМАЛИ ОЩЕ ЗАГУБЕНЯЦИ
социолог публикува:
19 Юли 2020 | 13:26
смешник! времето ти изтече!

Добавете Вашия коментар

TOP