Общинската съветничка от Благоевград Злата Ризова релаксира в загадъчен планински курорт, далеч от шума на морето

03 Август 2017 | 13:16
6 коментара
Хайлайф

Общинската съветничка от Благоевград Злата Ризова трупа тен около басейн в тих и закътан планински курорт , видя репортер на Pirinsko.com. За летния си отмор, екстравагантната дама избра да релаксира в балкана, далече от шума на морето и големия град.

Пред медията ни, съветничката не пожела да разкрие, кое е мястото на отдиха й, уточнявайки само, че е далеч от черноморието. Близки до нея обаче разказаха, че Злата Ризова открила райското място преди няколко години и от тогава до сега всяко лято почива на него. Като потвърждение на думите им, местната благоевградска парламентаристка пусна и своя снимка във фейсбук от загадъчното място. За минути фотосът, на който тя е с впечатляващ летен загар, събра десетки харесвания, а поздравленията по повод на перфектната и визия и тяло заваляха едно след друго.

Злата Ризова не за първи път влиза в новинарското пространство. Преди близо месец, тя отново бе на прицел на благоевградските медии. В повод затова се превърна изкачването й на най – високия връх на балканския полуостров и страната – вр. Мусала.

 

Добавени коментари

боже опази... публикува:
04 Август 2017 | 11:26
Е нас не ни вълнува но нея много я вълнува...
Mladen bandita публикува:
03 Август 2017 | 20:29
то много хубаво ,ама нас кво ни вълнува ?????
Dgd публикува:
03 Август 2017 | 15:28
Село Баня,мноооого е далече няма що!!!!Хотелът е открит сега а тя почивала там всяка година ха ха!!!!Иска и се!!!!Може би е спала в някоя квартира в селото и ди е мислила че е в 5*****хотел хахаха
питанка публикува:
03 Август 2017 | 15:21
защо изтривате коментарте?
За4964 публикува:
03 Август 2017 | 14:54
Хотела е открит съвсем скоро... И е най-страхотния в района и не само! HOT SPRINGS MEDICAL & SPA село Баня
ПОТЪРПЕВШ публикува:
03 Август 2017 | 14:24
Ми че Г-жата ако не се похлали у фейсо, кой ли ще се интересува къде е, на кой ли липсва ?

Добавете Вашия коментар

TOP