Общинската структура на ББЦ Благоевград изненада децата от турнира по кикбокс с вкусна торта

15 Юни 2014 | 13:26
2 коментара
Общество

Над 15 отбора от страната и чужбина се включиха във втория открит Балкански турнир по кикбокс, който стартира днес в Благоевград.

Официалното откриване бе от 11.00 часа в зала „Скаптопара”.

Общинският председател на "България без цензура" в Благоевград адвокат Йорданка Стойчева изненада децата от турнира с вкусна торта.

Вторият турнир „За купата на Кик-Бокс Академия-Благоевград” събра участници от три категории - от 12 до 13 години, от 15 до 16 години и 17-18 години за мъже и жени. Кикбоксът е боен спорт, основаващ се на ударите с ръце и крака, използвани в различни бойни изкуства като бокс, карате и муай тай.

Американският кикбокс започва да се развива през 70-те години на 20 век, повлиян в известна степен и от комбинирането на техники от различни бойни изкуства с ръце и крака на Брус Лий.

Кикбоксът е един от бойните спортове, които имат съществен принос за възникването на смесените бойни изкуства /Mixed martial arts – MMA/.

Добавени коментари

ГРАЖДАНИН публикува:
16 Юни 2014 | 15:43
ПОХВАЛНО, ЯВНО ББЦ ДЕЙСТВА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ, А НЕ КАТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ - САМО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. УСПЕХ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!ДЕЦАТА И МЛАЗДЕЖИТЕ СА БЪДЕЩЕТО НИ, ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ
койчо публикува:
16 Юни 2014 | 09:22
Браво, децата и спорта трябва да се поощряват и подкрепят, хубав жест !!

Добавете Вашия коментар

TOP