Община Банско, Българската федерация по ски и Юлен АД поздравят Организационния Комитет Пекин 2022 за честта да бъдат домакин на Зимните олимпийски игри през 2022 год.

07 Ноември 2017 | 19:51
0 коментара
Общество

До

Организационния Комитет на Пекин 2022

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Община Банско, Българската федерация по ски и Юлен, АД, фирмата управляваща Ски Зона Банско, биха искали да поздравят Организационния Комитет Пекин 2022 за честта да бъдат домакин на Зимните олимпийски игри 2022, което несъмнено е най-значимото и важно спортно и културно събитие, което е задължение, отговорност и престиж.

Банско като целогодишен курорт е най-добре развитият планински  и спортен център в Източна Европа. Освен предлагането на туристически услуги Банско е специализиран в домакинството на международни професионални спортни състезания и първенства на най-високо ниво. Банско е сравнително млад планински курорт – само за 15 години Банско се превърна в утвърден курорт, печелещ международни награди и в редовен организатор на състезания от календара на Световната Купа по ски. Разликата между Банско и традиционните стари алпийски курорти е, че планирането на спортния център е съобразено с изискванията на Световната федерация по ски и е осъществено с помощта на водещи специалисти . И  днес Банско като утвърден бранд за планински туризъм е:

·        Най-добрият ски курорт в България според Световните Травъл Награди за 5 поредни години

·        Зимна столица на Балканите

·        Заема 7мо място в класацията 15-те най-добри ски курорти на Дейли Мирор

·        Банско е сред 10-те нй-атрактивни туристически дестинации в света според Нашънъл Джиографик

Можем да кажем че ключово за успеха на Банско е че, Ски Център Банско и Община Банско работят в партньорство с Българската федерация по ски като партньор за професионалните спортни събития и с  Балкан Холидейс като основен туристически оператор.

С нашият опит и експертиза бихме искали да установим дълготрайно сътрудничество с Организационния комитет на ЗОИ Пекин 2022, както  и с други организации в зимните спортове и туризма от Китай като предлагаме обучение на екипи и обмяна на опит. Ние можем да предложим:

·        Програма за спортно обучение и трениране на ски и сноуборд учители  с издаване на професионална диплома

·        Образователна програма за обработка на писти и поддържане на ски писти

·        Програма за подготовка на писти за професионални състезания по алпийски ски

·        Опит и ноу-хау в организирането на професионални спортни събития с пълния комплект услуги

·        Програма за организиране на зоните за фенове и за ВИП гостите

 

За начало на нашето сътрудничество бихме искали да поканим представители на ОК Пекин 2022 на Световната Купа по  Сноуборд Банско 2018 на 26-28.01.2018 като учебна група. Готови сме да си сътрудничим във всички области, в които можем да предложим нашият опит и експертност.

Ние като екип ще бъдем горди да имаме възможността да си сътрудничим с ОК Пекин 2022 по пътя за подготовката на най-престижното събитие – ЗОИ Пекин 2022.

 

С уважение,

 

Георги Икономов                              Цеко Минев                           Мая Христоскова

Община Банско                                БФСКИ                                   ЮЛЕН АД

Добавете Вашия коментар

TOP