ОбС Благоевград даде зелена светлина на бизнесмена Румен Калайджиев за отвеждане на минерална вода до хотел „Езерец”

29 Септември 2017 | 12:12
5 коментара
Бизнес

С пълно мнозинство, Общинският съвет в Благоевград даде днес зелена светлина на местния парламентарист от квотата на ГЕРБ и известен бизнесмен, Румен Калайджиев да отведе минерална вода от Владишкото в града до хотела си „Езерец”.

Амбициозният план на бизнесмена е да изгради близо 4 км. Водопровод, с който да отведе минералната вода от Владишкото до хотела си „Езерец”, където да я ползва за отопление и СПА.

От Регионалната инспекция по околната среда и водите и Басейнова дирекция – Благоевград вече са се произнесли, че искането на Калайджиев не противоречи със закона за опазване на околната среда и водите, също така няма и възражение при публично обявление то да се осъществи.

Искането от бизнесмена – хотелиер е да му се разреши водоползване за 20 години.

Добавени коментари

До Яни публикува:
02 Октомври 2017 | 19:00
И най-важно,за чия сметка ще бъде довеждането на водата или Общината ще поеме разходите?
Яни публикува:
29 Септември 2017 | 23:18
Няма лошо нека я ползва.Но как ще стигне от Владишкото до хотел Езерец не се споменава.Ще се прекопае града от единия край до другия край .
Ха Ха публикува:
29 Септември 2017 | 21:20
На този трябва да му вземат и студената вода, а те му разрешават да краде и от минералната. Е.ати капутите. Нищо вече не става в този западащ град от селски тип!
питанка публикува:
29 Септември 2017 | 15:34
какво стана с питането на острието, нещо много се е барнала на сериозна, чак очила е турила, абе хайде знаем се........и питането май като отговора- ха ха ха. безсилни сте пред Кмета... далаверки, имотчета и сега резултат една голяма 0
койчо публикува:
29 Септември 2017 | 12:41
капути

Добавете Вашия коментар

TOP