ОбС Банско ще умува над важни решения утре

28 Ноември 2018 | 13:09
1 коментара
Политика

Общинският съвет в Банско ще гласува на предстоящата редовна сесия този четвъртък изменение и допълнение на Наредба №1 за осигуряване на обществения ред на територията на Община Банско.

Местният парламент ще гласува още Годишна програма за развитие на читалищната дейност в Община Банско за 2019 година, както и актуализация на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите – собственост на Община Банско.

Ще бъде разгледано и предложение от таксиметровите превозвачи за актуализиране на размера на минималните и максималните цени на таксиметров превоз на територията на Общината.

Отпускане на финансови средства за изографисване на северната стена на храм ”Св.Троица” гр. Банско, както и за културните събития и фестивалите, предвидени в Културната програма на курортната община за 2019 г., също е заложено в дневния ред.

Добавени коментари

Борислав публикува:
29 Ноември 2018 | 08:51
Положителните резултати от работата на община Банско са видими за всички. Дано в най-скоро време да бъде дадена светлина и на проекта за строеж на втори кабинков лифт, за да бъде улеснен достъпа до ски зоната на всички желащи.

Добавете Вашия коментар

TOP