Областният управител Бисер Михайлов продължава кампанията „10 години България в ЕС“

07 Ноември 2017 | 08:29
0 коментара
Общество

Областният управител Бисер Михайлов продължава информационната кампания, посветена на 10-те години членство на България в ЕС и Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. в общините Разлог, Банско и Гоце Делчев, на 7,8 и 9 ноември 2017 г.

Публичните събития са част от предвидените дейности от Работната програма за 2017 г. на Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз и се провеждат от Областна администрация Благоевград, в партньорство с общините и с подкрепата на Областен информационен център Благоевград.

Област Благоевград бе една от петте области в страната, в които беше определено комуникационните инициативи да бъдат пет на брой, предвид по-голямата територия и население, които обхваща.

Освен съпътстваща културна програма, публичните събития съдържат презентационна и публично-дискусионна част, по време на които Областният управител представя пред широката аудитория ползите за България от 10 годишното членство в Европейския съюз, ключовите приоритети на Българското председателство на Съвета на ЕС и ролята, която ще има страната ни през 2018 година, като председателстваща Съвета на ЕС.

В подкрепа на дейностите по подготовката на предстоящото Председателство на България на Съвета на ЕС,  е  предвидено  комуникационни инициативи да се провеждат и в партньорство с народните читалища в областта.   

Добавете Вашия коментар

TOP