НЯМА ПРОШКА! Борисов поиска пълна чистка в ГЕРБ-Добрич

22 Юли 2017 | 08:48
0 коментара
Политика

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нареди на заместника в партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни действия за информиране на членовете на Изпълнителната комисия с предложението за освобождаване на всички членове на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич. Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областната и общинската структури. Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник, казват още от ГЕРБ.

Вчера Главният прокурор Сотир Цацаров поиска и получи имунитета на депутата от ГЕРБ от Добрич Живко Мартинов. След сигнал на търговец обвинението установило, че народния избраник забогатял с 4 тона суджук и други колбаси след изнудване на добрички търговец. Живко Мартинов твърдял пред търговеца, че суджукът е предназначен лично за премиера Бойко Борисов и го заплашил, че ако не го предостави бизнесът му ще бъде атакуван. След четвъртия иззет тон суджук обаче човекът се усъмнил и сигнализирал държавните органи, а последвалата проверка установила, че до министър-председателя така и не достигнал дори килограм от колбаса, обяви вчера Сотир Цацаров.

Добавете Вашия коментар

TOP