Новото ръководство на ГЕРБ-Благоевград бе представено пред актива на партията

29 Ноември 2019 | 21:30
5 коментара
Политика

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев участваха в областно събрание на ГЕРБ-Благоевград, на което бяха представени новото областно ръководство и новите общински ръководители на партията в Благоевград и Сандански. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Беше взето политическо решение Андрей Новаков да застане начело на областната структура. Той е много активен, израсна много. Ако преди време казвахме за него, че е най-младият евродепутат, сега той се утвърди като един от най-успешните евродепутати, ангажиран с каузи и проблеми, които пряко касаят България”, каза Цветомир Паунов. Той подчерта, че работата в партията трябва да продължи, като се надгради постигнатото досега и да се влее нова енергия.

„Даниела Савеклиева стана областен координатор в много труден за структурата период. Тя успя да я консолидира. Сега ще остане в областното ръководство като административен секретар, защото нейният опит е важен и необходим”, каза още Цветомир Паунов.

Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата на партията в региона.

„В Благоевград, Банско и Сандански бяха постигнати големи резултати, но загубихме кметските избори, което показва, че хората искат промяна. ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, трябва да се затвърди направеното. Когато има едно силно ядро като вашето, добрите резултати са въпрос на време”, каза още Красимир Велчев.

Новият областен координатор и евродепутат Андрей Новаков благодари за гласуваното доверие. „Много от вас смятат, че работата ми в Брюксел ще ми пречи, но гарантирам, че ще бъда в областта. Енергия и ентусиазъм не ми липсват, мотивиран съм да работя и съм сигурен, че заедно ще се справим”, категоричен бе Новаков.

По време на областното събрание, в което участие взеха и общинските съветници на партията от 14-те общини, бяха дискутирани конкретни проблеми в работата на местните общински съвети, както и организационни въпроси.

Добавени коментари

поп Нафърфорий публикува:
02 Декември 2019 | 18:38
Бах ма-а им...
Истината публикува:
30 Ноември 2019 | 13:32
Кариеристката Дана е не по-малко виновна от Камбата, за да рухне ГЕРБ. Сега ще се крие зад гърба на Андрей и ще си плете кошничката. И много скоро ще се сдърпат с една друга болестно амбициозна от ВиК ...
Самата истина публикува:
30 Ноември 2019 | 09:47
С това ръководство ще съсипят и това което е останало!
Йоанчо публикува:
30 Ноември 2019 | 09:26
Дани крийте се и не повтаряй грешките , като този с този с многото апартаменти. По Банско заедно , тук също. Хайде за Москва малко знаят , но тук недей.
Джумалия публикува:
30 Ноември 2019 | 00:17
Е къде е промяната ? Тази Савеклиева не разбра ли ,че ГЕРБ губят ,точно заради такива политически к -ви ,като нея

Добавете Вашия коментар

TOP