Новогодишните обещания на всяка необвързана жена

19 Декември 2018 | 18:29
0 коментара
Любопитно

Гадно е да си сам на празниците, особено когато Фейсбук е пълен със снимки на двойки, които си разменят подаръци, сгодяват се, карат кънки на лед и се гушкат край някоя камина.

Е, ние пък можем да кажем на всички необвързани момичета, че 2019-та ще бъде вашата година и няма за какво да се притеснявате!

Ако си сама на Нова година, днес ще ти дадем няколко идеи за много полезни новогодишни обещания за необвързани, с които новата година ще ти потръгне повече от добре!

1. Преживей бившия си - спри да го следваш в социалните мрежи, не отваряй профила му, направи всичко, което ти е нужно, за да спреш да мислиш за него.

2. Спри да използваш странни сайтове и приложение за запознанство - истината е, че там едва ли ще срещнеш любовта, а по-скоро някоя откачалка.

3. Намери си ново хоби - излез от зоната си на комфорт, запиши се на курс или поне ходи редовно на фитнес.

4. Сприятели се с повече необвързани - така ще има с кой да излизаш, да ходиш на нови места и да се наслаждаваш на свободния живот.

5. Пътувай - сега е времето да предприемаш пътешествия без да се съобразяваш с някой. 

6. Бъди уверена - да, момиче, ще се справиш с всичко, което ти поднесе 2018-та година, защото си силна и не ти трябва мъж, за да го докажеш!

Добавете Вашия коментар

TOP