Ново брутално убийство почерни България

14 март 2019 | 15:48
0 коментара
Ново брутално убийство почерни България

Окръжна прокуратура – Сливен се занимава с убийството на мъж в новозагорското село Езеро, съобщава Sliveninfo. 55-годишен мъж е убит след жесток побой. Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Сливен са задържали двама за тежкото престъпление.

Убийството е извършено в село Езеро, община Нова Загора.

Вчера случаен минувач е намерил трупа на пребития мъж. „Убитият е от Варна.

От няколко дни започна работа в нашето село. Задържаните са местни хора. Трупът е намерен пред дома на единия от тях“, каза Тончо Новаков, кмет на село Езеро. Двамата задържани се намират в сливенския арест. С тях се извършват процесуално-следствия действия.

 Неофициално се разбра, че убийството е станало след пиянски запой.

От полицията излязоха и с официална информация по случая: Разследването е започнало на 13 март, след като в полицията постъпил сигнал за открит починал 54-годишен мъж в новозагорското село Езеро. При извършения оглед са открити следи от насилствена смърт.

Незабавно са предприети оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия от криминалисти на РУ-Нова Загора и ОДМВР-Сливен. За извършеното престъпление са задържани двама мъже на 43 и 48 години от същото село.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура-Сливен. Според първоначалните данни, вероятната причина за престъплението е от битов характер.


Добавете Вашия коментар!