Ново 20! АБВ обвини Нинова в лъжа

18 Април 2018 | 18:04
0 коментара
Политика

Във връзка с тиражираните в медиите спекулации от ръководството на БСП, заявяваме, че областната организация на АБВ-Благоевград, вкл. нашите представители в органите за местно самоуправление, са на мястото си и се намират в добра кондиция.

На 29 април предстои Областна конференция на АБВ-Благоевград, след която, на пресконференция, ще бъдат засегнати основни проблеми за региона. Намираме за странно, че в момент, в който страната ни, раздирана от крайна бедност и неравенства, се тресе от корупционни скандали и протести на онеправдани слоеве от обществото, ръководството на БСП прави своя първостепенна задача издирването на официално отстранени от ПП АБВ поради незадоволителна работа личности и шумно ги присъединява към редиците си.

Въпреки това желаем успех и вярваме, че те ще носят на БСП същите резултати, с каквито „радваха“ АБВ. Целият този ПР трик обаче не се свежда единствено до един отстранен от партия АБВ член и приятелския му кръг. Би било само смешно ако е така. Тъжното е, че когато обществото има крещяща нужда от обединение на лявото, ръководството на партията, която претендира за лидерска роля в този процес, превръща тази естествена обществена потребност в мишкуване и бракониерство на мъртъв дивеч. Не така се променя статуквото! Не така се прави обединение!

С мълчание по болните политически и обществени проблеми и автентичните леви каузи, още дълго ГЕРБ и сие ще безчинстват, а лявото у нас ще споделя нерадостната съдбата на левицата в държави като Чехия, Унгария, Полша, Франция, Италия…. А може би някой цели точно това?! Ние от АБВ сме убедени, че хилядите честни и достойни социалисти, които винаги сме приемали като съмишленици и другари, не мислят така!  

Добавете Вашия коментар

TOP