Новият шеф на КАТ-Хасково Димо Чобанов ексклузивно пред Pirinsko.сom: „Приемам поста с леко притеснение, но и с дълбоката увереност, че ще се справя”

21 Август 2017 | 23:20
0 коментара
Общество

Приемам шефския пост в КАТ Хасково с леко притеснение, но и с дълбоката увереност, че ще се справя с работата”. Това заяви пред Pirrinsko. сom, бившият директор на КАТ в Благоевград, Димо Чобанов.

Той подчерта, че е назначен на началническото място в КАТ-Хасково за една година, до провеждане на конкурс за длъжността.

„Отговорността, която поемам през тази една година е доста голяма и сериозна. Леко съм притеснен, тъй като знам за какво става въпрос. Работата обаче в никакъв случай не ме плаши, позната ми е в най – малки детайли, вярвам че ще се справя. Всъщност, длъжен съм да се справя, за да оправдая доверието на хората, които повярваха в мен и ме назначиха на ръководното място. Надявам се да оправдая доверието им, ще дам всичко от себе си за да не ги разочаровам” , коментира Димо Чобанов.

Той разкри, че след летния отпуск, който прекарал на море в Халкидики, Гърция се чувства зареден с положителна енергия и сили на макс.

„За първи път почивам в Гърция. Възхитен съм от гръцките плажове, курорти, обслужване, чистота и отношението на хотелиерите и хората като цяло към туристите. Прекарах една незабравима почивка, със сигурност при първа възможност отново ще се върна там”, категоричен бе Димо Чобанов.

Бившият шеф на КАТ в областния център на Пиринско обаче с носталгия сподели, че много рядко се връща в любимия си Благоевград, тъй като ангажиментите покрай работата му поглъщат цялото свободно време.

„Винаги с интерес чета и следя всичко, което се случва в Благоевград и целия Югозапад, за съжаление обаче идвам тук за по ден, максимум два”, лаконично заключи Димо Чобанов.

 

Добавете Вашия коментар

TOP