Нови шест човека започнаха работа в община Разлог

06 Юни 2018 | 10:40
3 коментара
Общество

Още 6 човека започнаха работа в община Разлог. Те са назначени на длъжност „Общ работник“. Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог подписа трудовите им договори.

Във всекидневната си работа новоназначените ще отговарят за поддръжката на общинските сгради и прилежащите им площи. Те ще поддържат зелените площи и парковите съоръжения в с. Баня, с. Годлево, с. Бачево, с. Елешница и селата Горно и Долно Драглище.

Назначените на работа хора са по Регионална програма за заетост по Договор № 810-0020-18-31002 сключен между Агенция по заетостта, чрез Дирекция "Бюро по труда- гр. Разлог и Община Разлог.

Работниците ще изпълняват своята длъжност за срок от 6 месеца. Предстои назначаване на още работници, които да подпомагат поддържането на града и селата в чист и красив вид.

Добавени коментари

Общ Работник публикува:
07 Юни 2018 | 22:36
Нещо повече, та сега и семейство има да гледа, направи го един "ОБЩ РАБОТНИК", каква гордост ще е това за вашето семейство, вече никой за нищо няма да се съмнява!
Общ Работник публикува:
07 Юни 2018 | 22:15
Благодарим "Кмете", с това тотално реши безработицата, от къде такива гениални идеи ти идват? Ти си най-добрия кмет на града от Н.В. Цар Борис III, насам (дано ми прости Господ!). Общината като най-големия работодател на иначе "развиващия" се регион по скоро РАЗБЯГВАЩ СЕ!, е успяла да създадЕ още цели 6 работни места. Защо не назначиш на някое от тях безработния си образован и толкова кадърен син, сигурно са му свършили спестяванията от закуските за апартамента и шкодата
pisto публикува:
06 Юни 2018 | 16:56
Само така кмете така се храни гладен народ браво наи успешния за всички времена!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP