Нови попълнения в ключови министерства

08 август 2018 | 16:33
1 коментара
Нови попълнения в ключови министерства

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов са назначени двама нови заместник-министри, съобщават от пресцслужбата на Министерски съвет.

Лилия Иванова заема длъжността заместник-министър на икономиката. Тя е магистър по право и до момента е била началник на политическия кабинет на министъра на икономиката. От 2005 година професионалният й опит е свързан с работа в администрациите на няколко министерства – на младежта и спорта, на здравеопазването, на земеделието и храните и на държавната администрация и административната реформа.

Стоян Андонов е назначен на длъжността заместник-министър на младежта и спорта. Завършил е висшето си образование в Национална спортна академия „Васил Левски“. От 1985 г. работи в НСА „Васил Левски“, като от 2017 г. е ръководител на катедра „Водни спортове“. По време на своята спортна кариера е завоювал редица значими спортни постижения – той е световен шампион по водноспасителен многобой индивидуално и отборно (1981 г.) и вицесветовен шампион по водноспасителен многобой – отборно (1983 г.)

Като треньор на националния отбор по водно спасяване (1987-1991 г.) има европейски шампион за мъже и трети места в Европа отборно за мъже и жени.


Равносметка публикува:
09 август 2018 | 12:33
Та му е чудно на Борисов като отпуска всяка година все повече пари по министерствата-къде отиват.Това,което прави той-го правят всички негови хора "по вертикала" - пълнят администрациите с ненужни некадърници-администратори и така парите не достигат до тези, за които са предназначени!

Добавете Вашия коментар!