Новата седмица ще започне с разкъсана облачност

12 Януари 2019 | 09:17
0 коментара
Общество

През седмицата времето ще се стабилизира

През почивните дни валежите ще спрат и ще се изясни. Това ще доведе до спад в температурите. Сутрешните на места ще бъдат доста ниски – около минус 17 градуса по високите полета на Западна България.

В останалата част от страната минималните температури ще бъдат между минус 10 и минус 5 градуса. Дневните температури ще бъдат от минус 2 до 5 градуса над нулата. Навсякъде ще бъде слънчево.

В неделя съществена промяна в сутрешните температури не се очаква, но ще започне заоблачаване, което ще вдигне слабо температурите през деня и ще бъдат между 0 и 5 градуса.

Новата седмица ще започне с разкъсана облачност. В Западна България ще превалява слаб сняг. Минималните температури ще бъдат между минус 10 и минус 5 градуса, а дневните от 0 до 7 градуса.

За София минималната температура ще бъде около минус 6 градуса, а максималната около 0 градуса. През седмицата се очаква времето да се стабилизира и да няма валежи. Сутрешните температури ще бъдат между минус 8 и минус 5 градуса, а дневните от 0 до около 5-6 градуса. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP