Нов развой около треньора на ЦСКА

31 Май 2018 | 06:20
0 коментара
Спорт

Обявяването на новия старши треньор на ЦСКА по всяка вероятност ще се отложи с още няколко дни. От сигурни източници БЛИЦ научи, че нещата със считаният за сигурен нов наставник на тима от Борисовата градина са зациклили. 

Специалистът се беше споразумял на 99 процента с ръководството на "армейците" и трябваше да пристигне в София тази вечер, а утре да подпише договора си и да бъде официално представен. Възникнали са обаче формални спънки и както народът е казал "И малките камъчета могат да преобърнат колата". 

При този развой на събитията е много вероятно да не се стигне до договор между ЦСКА и именития чужденец, който до този момент беше считан за сигурен заместник на Христо Янев.

След като по всяка вероятност няма да има споразумение и подпис, ръководството на "червените" обмисля да задейства план "Б", като отново ще бъде търсен чужденец.

Според източници на БЛИЦ този треньор, който бе считан за почти сигурен за "Армията", е изключително известно име в централноевропейска страна, която беше част от бившия социалистически лагер.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP