Нов пътен инцидент в Пиринско! 18-г. младеж се потроши в зрелищна каскада край Сандански

23 Юни 2017 | 14:09
2 коментара
Общество

18-годишен младеж е настанен в болница с три счупени прешлена след катастрофа, станала вчера преди обяд край Сандански. Трима младежи пътували към планината, когато руският джип поднесъл на метри от моста при местността Четвърти километър и се обърнал край пътя. Джипът е управляван от санданчанина Стоян Аврамов, на18 години, до него се возел Любослав Влахов от село Ново Делчево, син на животновъда Атанас Влахов, познат сано Наско Кучето, на задната седалка пътувал техният връстник Благовест Трайков.

Младежите са транспортирани в санданската болница, където след извършени медицински изследвания и прегледи е установено, че Любослав има 3 счупени прешлена. Той е настанен за лечение в неврологично отделение. Другите двама младежи след прегледите от невролог, хирург и интернист са освободени.

И тримата са разпитани от полицейски служители. Според показанията на шофьора Стоян насреща е идвала лека кола, той натиснал спирачките и джипът му поднесъл и се преобърнал встрани от пътя. Той е шофирал с около 50-60 км/час, сочат полицейските експертизи, направени на мястото на пътното произшествие.Струма

Добавени коментари

1111111 публикува:
23 Юни 2017 | 22:07
В България е криворазбрана демокрация. Голи газове, но грандомания и простотия, лъха отвсякъде. Два лева се харчат, като петдесет. Пътища осеяни в мраморни плочи. Общуването между хората е, като ръмжене на диви вълци. Жалко за момчетата, но родителският диалог липсва с младите хора. Дано Господ се смили над момчето и то се възтанови напълно. Дано късмета е с него.
всеки ден смърт на пътя публикува:
23 Юни 2017 | 18:59
стига бе хора стига нека всеки поговори с роднини близки комшии и да се вразумим за по внимателно шофиране .защо не се правят забележки на децата от там почва всичко стига дайте малко инициатива за да се пресече тази прокоба всеки ден смърт на пътя до кога?

Добавете Вашия коментар

TOP