Нито един болен в Банско, благодарят на ол инклузива

26 март 2020 | 10:06
2 коментара
Нито един болен в Банско, благодарят на ол инклузива

Жителите на блокирания Банско засега остават без нови регистрирани случаи на коронавирус, но отдават това на ол инклузива, осигурен от туристическите фирми. Това разказват местни пред NOVA.

Няма недостиг на стоки от първа необходимост и лекарства в Банско

„Трябва да благодарим на тези фирми, които образуваха този прословут ол инклузив, че успяха да съберат на едно място всички чужденци. Ние тогава се противихме на това нещо, но сега разбираме, че те, без да искат, са го направили добре за нас. В Банско няма нито един болен”, обяснява Любен Пумпалов.

Лекари консултират жителите на Банско онлайн

„Надяваме се, че през следващия сезон, дай Бог, всичко да е нормално, тази епидемия в световен мащаб да бъде прекратена и те отново да могат да се радват на нашите природни дадености и условия, които осигуряват и хотелиерите и бизнеса в нашия град”, пожела си кметът Иван Кадев.

Трети ден от карантината на Банско, над 200 туристи са блокирани (ВИДЕО)

А Банско остава под строга карантина. Няма регистрирани нови случаи на заразени с вируса в града, а животът там тече нормално.

Част от британските туристи си тръгнаха от Банско с три автобуса

Градът вече с нетърпение гледа към началото на следващата седмица, когато би трябвало карантината да бъде вдигната, ако всичко е наред.


банскалия публикува:
26 март 2020 | 21:00
Без тестове как да има доказано заразени от коронавирус?
Банско публикува:
26 март 2020 | 11:13
Точно когато вдигнат блокадата,тагава ще стане най-опасно за всички.Тогава Банско ще се напълни с всякакви хора,които не се знае от къде идват и какво носят!!

Добавете Вашия коментар!