Николета се скри от коронавируса в двуетажна вила в алпийски стил в комплекс в село Баня

20 Май 2020 | 13:11
1 коментара
Любопитно

Коронавирусът явно уплаши сериозно Николета Лозанова. Плеймейтката избяга от София през почти целият период на извънредното положение в България.

Още в първите дни тя и Николай Михайлов заедно с малката Никол се изнесоха от столицата, научи "България днес". Тримата и кученцето на дъщерята на Николета и Валери Божинов изкараха социалната изолация в полите на Пирин.

Това стана в специално наета луксозна двуетажна вила в алпийски стил в комплекс в село Баня до Банско. Убежището им разполагаше с две спални, хол и собствена кухня. Николета и Ники се радваха и на термален басейн само за тях. Всичко това беше гарнирано с невероятен лукс и уникална гледка към Пирин. И пълна изолация.

Николета бе там с Никол през почти цялото време на карантината. Именно от поляните покрай красивия Пирин e и последната фотосесия на Лозанова.

За цялото време на извънредното положение само на няколко пъти плеймейтката отскочи до София по бизнес начинания и за осмия рожден ден на дъщеря й, който бе отпразнуван в столицата. За разлика от тях двете, на вратаря често му се налагаше да пътува. В началото Ники бе на "Герена" всеки ден за индивидуални тренировки. След като целият отбор бе разпуснат през април заради удължаването на извънредното положение, Михайлов прекара цялото време с Николета и Никол в подножието на Пирин. Двамата с Лозанова се отбелязаха не веднъж от вилата и качиха няколко сторита как се забавляват семейно. Обикновено това ставаше край басейна през деня и край камината вечер.

"Домашният арест никога не е бил толкова приятен - в компанията на любимите ни хора", написа плеймейтката след един от дните в изолация.

При отслабването на мерките Николай отново пое към София. За разлика от него Николета и дъщеря й останаха във вилата. Едва тези дни те се върнаха в столицата.

Добавени коментари

Сър Пичук публикува:
20 Май 2020 | 18:59
Това да не е на Иван Чапов хотела, той ги котка тези търтеи уж за реклама.

Добавете Вашия коментар

TOP