Николай Хаджиев, директор на ОДМВР- Благоевград: Надявам се е с общи усилия да направим Благоевградска област едно по-спокойно място за живеене

04 Юли 2017 | 14:34
0 коментара
Общество

Надявам се е с общи усилия, с професионализъм и качествата, които притежавате да направим Благоевградска област едно по-спокойно място за живеене. Това каза днес ст. Комисар Николай Хаджиев,  директор на ОД на МВР- Благоевград. 

 „За вашия професионализъм, отговорност, доблест и осигуряване на обществения ред. За осигуряване на обществения ред, спокойствието и сигурността на жителите на област Благоевград. Вашите успехи са основание за заслужена гордост и самочувствие. Вярвам, че и за напред ще отстоявате принципите на нелеката ни професия, за да запазим общественото доверие и авторитета на институцията, която представляваме“, каза Хаджиев.

Той подчерта, че полицейската професия  не е никак лека, а понякога е недооценена.

Служителите от ОДМВР- Благоевград поднесоха цветя на паметната плоча в двора на дирекциятаСъбитието се провежда по-повод професионалния празник на служителите на МВР, който се отбелязва на 5 юли.

Сред гостите на церемонията бяха областният управител Бисер Михайлов, председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков, зам.-ректорът по научно-изследователската дейност и докторантското обучение към ЮЗУ проф. Георги Апостолов и окръжният прокурор Христо Георгиев.

След поднасянето на цветя в киносалона на дирекцията се проведе ежегодното събрание, в което се награждават заслужили служители и се дава справка за годишен отчет. В киносалона на дирекцията бяха раздадени множество отличия на служители на МВР.

 

Добавете Вашия коментар

TOP