Ники Михайлов със съмнения за тежка травма при убедителна победа на Омония

31 Януари 2018 | 07:40
0 коментара
Спорт

Николай Михайлов се контузи при убедителната победа на Омония (Никозия) с 5:1 срещу гостуващия Неа Саламина, в чийто редици като резерва се появи друг български вратар Марио Кирев. За гостите в този мач не игра нападателят Димитър Макриев.

Мат Дарбишър (3, 17, 59) вкара хеттрик за домакините, като един от головете бе срещу Марио Кирев. По едно попадение добавиха Рафаел Лопес (45+1) и Кипиани (90). За гостите се разписа Андерсон Корея (22).

При резултат 3:1 Николай Михайлов получи контузия и бе заменен от Христодулу. Съмненията са, че българският страж има счупена фибула на десния крак.

В добавеното време на първата част титулярният страж на гостите Веселовски бе изгонен с втори жълт и съответно червен картон, след което Марио Кирев се появи в игра на мястото на полеви играч. Омония пропусна дузпа чрез Маргоса, нацелил гредата на вратата, пазена от Кирев.

След успеха си Омония е на шесто място в кипърското първенство с 38 точки. Неа Саламина е на 11-а позиция с 18 точки. Лидер е Аполон (Лимасол) с 49 точки, следван от АПОЕЛ (Никозия) с 48 и Анортозис с 44.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP