Невръстният син на полицай №1 в Самоков фучи с мотор

12 август 2019 | 12:21
1 коментара
Невръстният син на полицай №1 в Самоков фучи с мотор

Непълнолетният син на началника на полицай №1 в Самоков Васил Попов редовно кара мотопед без да има свидетелство за управление. Това съобщиха пред TrafficNews възмутени жители на града, които изпратиха и клип с невръстния моторист.

Това стана веднага след като екипът ни публикува новината, че 14- годишен ученик от Самоков е катастрофирал с мотора си, при което е пострадал младеж.

Момчето се оказа син на Георги Мурунов, който е служител в местната Криминална полиция. Модата хлапета да се правят на рокери обаче се оказа валидна и за други наследници на служители на МВР.

Самоковци твърдят, че целият град знае, че и синът на началника на полицията Васил Попов също управлява скутер без шофьорска книжка. Момчето е на 13 години и редовно е засичано с компания хлапета, които фучат с мотори без да се притесняват. При това майка му също е кадър на вътрешно министерство.

„Законите би трябвало да важат за всички, затова е възмутително служителите на реда да дават лош пример. А и кой ще е виновен, ако стане инцидент”, заявяват местните хора.

TrafficNews направи опит да се свърже с шефа на РУ на полицията в Самоков Васил Попов, но без успех.


Катаджия публикува:
12 август 2019 | 13:26
Направете му атестация

Добавете Вашия коментар!