Неврокопският синоптик Емо Чолаков става водещ на реалити

28 Януари 2020 | 13:01
0 коментара
Любопитно

Едва ли не помните Емо Чолаков. Той все пак ще се завърне в ефир и ще радва зрителите.

Чолаков, който спечели сърцата на зрителите със 100-каратовата си усмивка от прогнозата за времето на бТВ, отново се завръща пред телевизионната камера. Този път той ще се представи в различна светлина, като ще застане начело на нов риалити формат за Нова тв “Един за друг“ е името на предаването, с чието водене ще се заеме Чолаков.

В нея ще вземат участие 10 двойки, които ще трябва да заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че заедно са непобедими. Емо Чолаков ще бъде неотлъчно до тях във всяка стъпка към успеха.

Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си, коментира водещият новата си роля пред екрана.

„Един за друг“ си поставя за задача да предизвика участниците, да разбие клишетата за мъжете и жените и да провери колко добре се познават влюбените. От 50 до над 100 хиляди лева пък очакват победителите в надпреварата. Заявка за участие са дали повече от 2000 души на възраст между 18 и 70 години. Всички двойки, избрани да застанат пред камерите на „Един за друг“ ще делят покрив повече от месец, а в края на всяка седмица пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка. За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво разочарование. Накрая обаче любовта трябва да победи. „Един за друг“ ще стартира още в пролетния тв сезон – от 22 февруари, пише "Монитор".

Завръщането на Чолаков в телевизионния ефир идва по-малко от година, след като той се оттегли от мисията си да ни съобщава какво време ни очаква с усмивка. Тогава той обясни, че иска да се насочи към сфера извън медиите, но близка до знанията и уменията му, свързани с метеорологията.

Очакванията бяха, че водещият ще стане метеоролог в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение” (РВД).

Добавете Вашия коментар

TOP