Нешка Робева за страшното пророчество на Ванга, което вече се случва: Няма да остане камък върху камък

20 Април 2019 | 13:02
0 коментара
Любопитно

От Париж няма да остане камък върху камък…

Злото се завръща… Париж и Рим, какви казън ви очаква…

 

Тези предсказания – първото на петричката врачка Ванга, а второто на най-известния пророк в историята Нострадамус, се завъртяха след трагедията от понеделник вечерта в Париж, когато в християнския символ – „Нотр Дам“, пламна страховит пожар, научи gzona.eu.

За предсказанието на Ванга, според която Париж ще е в пламъци и след това няма да остане камък върху камък, е разказала великата българска треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева, която бе близка с нея.

 

Появиха се предположения, че и най-прочутият в историята пророк Нострадамус е предрекъл това събитие. Твърди го британската астроложка Джесика Адамс, пише Информиран.

През XVI в. Нострадамус издава сборник с квартети (Стихове) относно предстоящи събития. Адамс цитира едно от тези предсказания, което според нея е свързано с пожара в „Нотр Дам“.

„Главите на Овен, Юпитер и Сатурн….

 

Бог е вечен, промяна едва ли се очаква?

След дълъг, мрачен век, Злото се завръща….

Париж и Рим, каква ли казън ви очаква…“

Това е стихът на Нострадамус, който според Адамс се отнася до 15 април 2019 г., съгласно разположението на планетите и зодиакалните знаци.

Донякъде в унисон с пророчествата прозвуча и коментарът на Руската православна църква, направен след трагедията.

„Голяма загуба, страшна поличба, чийто смисъл тепърва ще разберем“, заяви зам.-председателят на отдела по външно-църковни връзки на Руската патриаршия протойерей Николай Балашов.

Той напомни, че пожарът стана в първия ден от Страстната седмица в католическия свят. Велики понеделник е денят, в който Исус гони търговците от храма.

Добавете Вашия коментар

TOP