Нешка Робева с благодарствено слово към кмета на община Благоевград д-р Камбитов

17 Октомври 2017 | 12:18
0 коментара
Общество

Известната българска състезателка по художествена гимнастика, хореограф, треньор и президент  на клуб по художествена гимнастика „Левски“  София - Нешка Робева благодари на кмета Камбитов за организирането и провеждането на Първи турнир по художествена гимнастика „Купите на кмета на община Благоевград“.

Тя публикува емоционален пост в социалните мрежи.

„Най-кратката и точна оценка за инициативата, подготовката и провеждането на турнира е БРАВО! В Благоевград художествената гимнастика има кратка история. Но когато един спорт е желан, когато общината и съветниците са на едно мнение и особено, когато кметът се казва Камбитов, то резултатите са на лице.„ пише в част от благодарственото си слово Нешка Робева.

Президентът на най-стария клуб по художествена гимнастика „Левски“ изказа възхищението си към ръководителя на КХГ „Пирин“- Лидия Стоянова.   „Прекрасно подготвени деца, млади и ентусиазирани треньори и най-важното - опитен и всеотдаен ръководител, каквато е Лидия Стоянова. Браво!“ , допълни тя.

Нешка Робева пристигна в Благоевград за участие в Първи турнир по художествена гимнастика „Купите на кмета на община Благоевград“, където представи своите грации в трите възрастови групи. Девойки младша възраст, девойки старша възраст, където взеха награда трето място и жени ансамбли- с медал за трето място. Турнирът се проведе на 14 и 15 октомври 2017 г.

В резултат на целенасочената политика на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов през 2014 година се основава КХГ „Пирин“, с цел разширяване, обогатяване и развитие палитрата на различните видове спортове в общината.  

Добавете Вашия коментар

TOP