Нейнски разкритикува двойните стандарти на реформаторите

16 Август 2014 | 09:31
0 коментара
Политика

В коалиция „Десните” сме десни не само на думи, а и на дела. Ние сме хора, които са провели реформи и, нещо повече, платили сме за тези реформи. Така бившият външен министър Надежда Нейнски обясни замисъла на новата коалиция „Десните” и по какво тя се различава от Реформаторския блок. В предаването „Събуди се” по нова телевизия тя заяви, че според нея в Реформаторския блок има двойни стандарти.„Не може като си на протест да има „червени боклуци”, а като си в парламента да има „реформирана левица. Не може да казваш, че Бойко Борисов е добър, когато те покани на масата и обратното, че е лош, когато те изгони от масата”, заяви Нейнски във връзка с поведението на реформаторите и хвърлената оставка като говорител на председателя на ДСБ Радан Кънев.

„Спомнете си, че именно Радан Кънев говореше за открехнатата врата към ГЕРБ”, каза тя. „Проблемът на ГЕРБ е, че приема политическите партии или като врагове или като слуги”, допълни Нейнски. 

„Проблемът на традиционната десница не е ГЕРБ”, смята тя. „ГЕРБ не взима нашите гласове,. Нашите гласове просто стоят”, обясни Нейски. Тя, обаче, призна: „Ние сме виновни. Във всички случаи не е ГЕРБ. Фактът, че не са ги подкрепили, означава, че те не са техният електорат”.

„България има нужда от десница. ГЕРБ имат нужда от традиционна десница”, смята тя.

Добавете Вашия коментар

TOP