"Неймар" от Симитли: Няма съмнение, че ЦСКА 1948 ще се класира в Първа лига

04 Април 2019 | 00:39
0 коментара
Спорт

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров е убеден, че "червените" ще играят в Първа лига още идната есен. Нападателят удължи днес договора си за още два сезона.

"Щастлив съм от новия договор. Играя с ЦСКА най-добрия футбол в кариерата си. Чувствам се уважаван от всички в клуба, феновете не спират да ме подкрепят. Нямаме съмнение, че с моите колеги ще ги зарадваме още този сезон и ще спечелим място в Първа лига“, коментира Гущеров, известен с прякора Неймар от Симитли. 

Той подписа контракта в присъствието на изпълнителния директор Добрин Гьонов и спортния шеф Кирил Котев.

„Изключително съм доволен, че Андон се обвърза с клуба за още две години. Взехме го в Трета лига, където стана голмайстор. Сега пак е стрелец номер 1. Пожелавам след година да е голмайсторът на Първа лига“ каза Добрин Гьонов.

"Гущеров наистина е голова машина този сезон. Нападателят вкара 14 гола за първенство и още един в турнира за Купата на България срещу Ботев Пловдив. Гущеров е играчът с най-голям стаж в ЦСКА 1948 към този момент. Той пристигна от Септември (Симитли) през лятото на 2017 година. Техничарят е роден на 16 февруари 1990 година в Петрич. Юноша на местния Беласица. В кариерата си играе още за Монтана, Славия, Нефтохимик и Пирин", пишат още "червените" на сайта си.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP