Научна конференция в ЮЗУ ще разисква кризите в съвременния свят

29 Януари 2021 | 11:49
1 коментара
Култура

Днес ще се проведе онлайн конференцията „Светът в криза: политики и медийни отражения”, организирана от Центъра за нови медии и дигитална култура към Югозападен университет „Неофит Рилски”, съвместно с Общинска администрация – Благоевград.

В нея ще вземат участие учени от Софийския университет „Св. Климент Охридски”, Югозападния университет „Неофит Рилски”, Университета за национално и световно стопанство, Националната академия за театрално и филмово изкуство, Грацкия университет „Карл-Франц” (Австрия).

Тематичните части са обособени в три панели: за кризата с COVID-19, за комуникационния мениджмънт и за кризите в комуникациите днес.

Конференцията ще завърши с премиерата на късометражния документален филм „Животът като изкуство: Спомени за проф. Нина Христова”.

Добавени коментари

Професор от ВАК публикува:
29 Януари 2021 | 12:55
Най-голямата криза на ЮЗУ-то е незаконният му "ректор"-пенсионер,самопроизвел се в "професор" по нещо, което не разбира. Та преди да дават акъл на света как да преодолява кризите си, да решат собствената си криза с изгонването на самозванеца!

Добавете Вашия коментар

TOP