Наставникът на ЦСКА Добромир Митов: Господ решава дали ще станем шампиони

22 Май 2019 | 07:57
0 коментара
Спорт

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов похвали футболистите си след победата с 2:0 над Левски. Старши треньорът каза, че докато има шанс за титлата, "червените" ще се надяват. Кръг преди края ЦСКА изостава с 1 точка от лидера Лудогорец. Шампионът ще бъде определен в петък, когато от 20:00 часа са мачовете на "орлите" с Черно море в Разград и на "червените" с Ботев на "Армията".

"Тези мачове се печелят и играят с характер. Понякога не по-добрият отбор печели, важното е да успееш да спечелиш мача", коментира Митов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Изпитвахме леки затруднения, имаха доста корнери, ние само един. Трябваше да излезем по-спокойни, трябваше да спечелим мача, излязохме коренно променени, това ни тормозеше. Ние си гледаме нашия мач, важно беше да спечелим дербито, това е най-големият мач. Благодаря на публиката, вярваме до последно, докато има шанс, ако Господ реши може да станем шампиони", добави наставникът на ЦСКА.

"Говорихме с момчетата, трябваше да запазим суха мрежа. Имаме добри футболисти в атака, беше важно да не допуснем гол. Това е игра на голове, щастлив съм от успеха. Пред наша публика трябва да излезем и да го спечелим", каза още Митов.

БЛИЦ-СПОРТ

 

Добавете Вашия коментар

TOP