„Наша гордост” по повод на Международния ден за борба с наркотиците в Банско

22 Юни 2018 | 11:16
1 коментара
Култура

Международният ден за борба с наркотиците – 26 юни бе отбелязан в аванс и по нестандартен начин от местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Банско.

Като основен орган по превенция на употребата на наркотични вещества и на асоциалното поведение като цяло, комисията организира парти-награждаване в популярна дискотека в гр. Банско, на която бяха поканени изявените ученици в областта на спорта, културата и науката. За по-малките от тях имаше и аниматори, които направиха деня истински празник за децата. Тези от тях, които успяха да дойдат, получиха грамота „Наша гордост”.

За наградените беше приготвена и още една изненада – подарък от комисията. Заедно с Мария Главчева – секретар на МКБППМН, те ще имат възможност да посетят местността Бъндеришка поляна и да ползват вълнуващите летни атракции и най-вече най-дългата водна пързалка в Европа. 

Празникът завърши с пожелания за много здраве, още по-големи успехи и весела ваканция за всички ученици.

Участието във всякакви положителни извънкласни прояви е стъпката, която дели подрастващите от пътя на наркотиците и агресията. Живеейки чрез изкуствата, спорта и науката, децата разгръщат своите таланти и се доказват на различни състезания и конкурси, печелят награди и популярност. Това е най-добрият начин и най-правилният избор  за един по-добър живот. 

Добавени коментари

Нашенец публикува:
22 Юни 2018 | 17:58
Трябваше да пишете,че лекциите се водеха от лекторите братя Еринини, така наречените "Гипсове". Денят ще завърши в дискотека "THE CLUB" с обилна почерпка.Ще присъства и поздрави присъстващите и господин Икономов. Не пропускайте джамбурето! Ще бъде вълнуващо.

Добавете Вашия коментар

TOP